Известие

Collapse
No announcement yet.

Никакъв пушек от ауспуха 145 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никакъв пушек от ауспуха 145 jtd

Здравейте искам да попитам нормално ли е,като настъпя колата до край колкото и газ да и подавам никакъв пушек черен да не изкарва имам чувството,че колата не работи в пълната си мощност...Гледам други дизели все изкарват по малко черен пушек в зависимост колко ги настъпиш,а моята нищо не изкарва това нормално ли е...

Попринцип не разбирам от дизели но това че не искарва пушек за мен е добре също ако искарва черен пушек пак е нормално за тракторчетата но почне ли да искарва син или сив тогава имаме проблем .. тъй че щом не пуши карай си колата и да не ти дрме
    Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Това на място или в движение? Ако е в движение, в огледалото ли гледаш или някой кара зад теб и ти казва? Има голяма разлика между двете
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

на място като изфорсирам никакъв пушек няма

Comment

На място е нормално да не пуши. Накарай някой да кара след тебе да гледа и я смачкай на пълна газ на трета от 1500 оборота докрай. Тогава пиши как е.
          166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
          ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщение
            Здравейте искам да попитам нормално ли е,като настъпя колата до край колкото и газ да и подавам никакъв пушек черен да не изкарва имам чувството,че колата не работи в пълната си мощност...Гледам други дизели все изкарват по малко черен пушек в зависимост колко ги настъпиш,а моята нищо не изкарва това нормално ли е...
            Първоначално публикувано от Pac3to Покажи съобщение
            на място като изфорсирам никакъв пушек няма
            Уф да те глътна, карай колата и си свиркай. Като почне много да пуши, тогава се притеснявай.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
              Това на място или в движение? Ако е в движение, в огледалото ли гледаш или някой кара зад теб и ти казва? Има голяма разлика между двете
              огромна и то
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

и моята нещо спря да пуши, но и нещо не върви както хората, а турбината ми свири от 30 000 - 40 000 км и май не надува като хората

Comment

Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
                  и моята нещо спря да пуши, но и нещо не върви както хората, а турбината ми свири от 30 000 - 40 000 км и май не надува като хората
                  ми диагностика и ще стане ясно надува или...
                  имайте напредвид и че стопли аз на времето кога бях фул сток ми беше много гадно топлото време
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Пич напускал си много теми и всяка противоречи на другата. Колата може да изпушва ако яма катализатор и настъпиш педала до пода при висока предавка. Колата изпушва при не качествено гориво, разход на масло, чипване и т.н. Колата ти спира да върви ако кулера ти загрее, я от горещото време, я от постоянните ръчки. Това не е състезателен автомобил, пригоден е за нормално каране. Ако искаш да ти е бърз, сложи си по голям кулер и чип. Не знам какво искате от 105 коня ??
                    Ако силно те притеснява нещо, закарай я да ти я закачат да видят дали има грешки, живите данни, и газовете от ауспуха.

Comment

Working...
                    X